Megéri a Gree multi klíma split változata?

Gree multi klíma
A Gree hallatán sokan egy megbízható, igen jó teljesítményre képes és nagyon hatékony légkondicionálóra gondolnak. A Gree multi klíma teljes mértékben megfelel ezeknek az elvárásoknak. Milyen előnyöket tartogat ez, illetve mit is jelent valójában a multi split kifejezés?
Biztosan sokan tudják, hogy egy angol kifejezésről van szó, aminek a szó szerinti jelentése több osztott. Arra utal ez, hogy van egy kültéri egység melytől elválasztva, elosztva van egy vagy több beltéri egység. A Gree multi klíma esetében a kültéri egység és beltéri egységek speciális módon, rézcsövek segítségével vannak összekapcsolva, amiben a hűtőközeg akadálytalanul áramlik.

Ugye érthető módon a mono split arra utal, hogy a kültérihez egy darab beltéri tartozik. A split Gree multi klíma esetében több beltéri egység kapcsolható össze. Ezek lehetnek különböző típusúak is, például kazettásak, légcsatornásak, oldalfaliak vagy épp konzolosak. A legkedveltebb megoldások a két vagy három beltéri egységes megoldások, amik tökéletesen beválnak egy családi házban.