Sok előnye van az akkus láncfűrésznek

akkus láncfűrész
Habár sokan esküsznek a benzinmotoros fűrészre, az biztos, hogy az akkumulátoros modellek egyre népszerűbbek. Sokan úgy vélik, hogy csak idő kérdése, amíg az akkus láncfűrész maga mögé fogja utasítani a hagyományos elektromos modelleket. Jogos hát a kérdés, hogy pontosan mivel is jobb az akkus láncfűrész a vezetékesnél?
Először is érdemes kitérni az elektromosra egy picit. Az biztos, hogy árban kedvezőbb, mint az akkus, illetve remek teljesítményt biztosít és számos extrával rendelkezik. Egy hobbi felhasználónak biztosan beválik. Nem lehet persze arról megfeledkezni, hogy az akkus láncfűrész számtalan előnnyel rendelkezik. Első helyen van a megbízhatóság, illetve sokak szerint épp ennyire fontos a komfortos is.

Maga a gép csendesen működik és a zavaró kábelek, vezetékek nélkül használható. Az akkumulátor pedig viszonylag sokáig bírja. Ha pedig nem csak egy darabbal bír az ember, hanem többel, akkor bizony megállás nélkül lehet dolgozni. Ennek a kényelemnek az árát viszont meg kell fizetni: mostanság az akkus láncfűrész a legdrágább a piacon.