Makita sarokcsiszoló, egy darab Japán

keverőgép

Lakásfelújítás vagy építkezés során az egyik leginkább munkaigényes és egyben költséges munkafázis a vakolás. Gyakori gond, hogy egy betonkeverő túl nagy, így a kezelése nehézkes, ugyanakkor senki sem szeretne a régi, lassú és fárasztó módszerrel, kézi erővel keverni anyagot.

Az ilyen helyzetekben megoldás a keverőgép bevetése. Elegendő mindig csak annyi anyagot elkészíteni, amennyi biztosan elfogy, nem kell lapátolni, kitölteni, csupán abban a vederben vagy más edényben megkeverni, amiből elhasználjuk az anyagot. A keverőgép használata egyszerű, könnyen tanulható, bárki könnyen elboldogul vele, nincs szükség semmilyen előzetes építőipari képzettségre.

A többféle fokozat egy gombnyomással állítható az anyagsűrűségnek megfelelően, a kívánt homogenitás elérése pedig csak percek kérdése. Nincs több csomó, eldolgozatlan alapanyag, legyen szó malterről, gipszről, glettről vagy ragasztókról, a keverőgép tökéletes munkát végez.

Nyugodtan használható oldószermentes festékek homogén elvegyítésére is, így megtakarítható a festék kikeverésének sokszor magas költsége is. Összességében tehát egy olyan szerszám, aminek előnyei egyértelműek. A használatával időt, pénzt és energiát takaríthatunk meg.