A magánmentők ünnepekor is értünk dolgoznak

magánmentők

Adódhatnak az életben olyan helyzetek, amikor egész egyszerűen nem kerülhetjük ki a bajt és megbetegszünk. Ha bármilyen gondot észlelünk az egészségi állapotunk terén, az első és legfontosabb, hogy profi szakemberhez forduljunk. Igen ám, de a kórházba vagy a rehabilitációs központba el is kell jutni, ami a meggyöngült állapotunkban sokszor lehetetlen. A magánmentők készek instant segítséget nyújtani, ha arra van szükségünk.

Tulajdonképpen ez miről szól? Nos, a magyar egészségügy, azon belül pedig az Országos Mentőszolgálat nagyfokú leterheltsége nem ismeretlen az állampolgárok előtt. Az ingyenes mentőszolgálat mellett, szerencsére módunkban áll a magánvállalkozások segítségét kérni, amelyek sem professzionalistásban, sem hatékonyságban nem maradnak el az állami intézmény mögött.

A magánmentők körülbelül 2007-ben kezdtek el a számukban gyarapodni, ugyanis ebben az évben határozták meg azt, hogy az állami mentőszolgálat nem köteles besegíteni a betegszállításban, csak ha a helyzet azt indokolttá teszi. Persze egy beteg embernek roppant kényelmetlen a tömegközlekedés egyik-másik járműjén zötykölődni, így a magánmentők valósággal aranyat érnek annak, akinek fontos a diszkréció és a gyors problémamegoldás.

Ha a magánmentők közül az Ambu-Life-nak szavazunk bizalmat, egészen biztosan nem fogjuk megbánni a döntésünket. A szóban forgó gárda megbízható szakembereket mozgósít azért, hogy mi, páciensként komfortos kiszolgálásban részesüljünk. Az egyik legfontosabb kérdés természetesen a költség. Szerencsére a csapat e téren sem okoz csalódást, hiszen személyre szabott, baráti árakkal operál.