A kosaras emelőgép karbantartás megspórolható a bérléssel

kosaras emelőgép karbantartás

A kosaras emelőgép bérlése kiváló megoldásnak számít mindenféle magasban végzett munkához. Ez az eszköz különösen hasznos és legfőképpen biztonságos, amikor egy bizonyos feladat elvégzése nehézkes és veszélyes lenne a hagyományos létra vagy állvány használatával. Az Europelift TM18GT például egy felsőkategóriás emelőgép, ami 18 méteres munkamagassággal és majdnem 10 méteres oldalkinyúlással rendelkezik, így jóformán minden helyzetben, beleértve ebbe a kül- és beltéri munkákat is, remekül szerepel. Ami pedig az emelőgép karbantartás fontosságát illeti, azzal nem kell foglalkozni, mert a cég elvégzi.

Miért érdemes a kosaras emelőgép bérlése mellett döntenie?

A kosaras emelőgép bérlésével jelentős költségeket spórolhat meg. Egy ilyen berendezésnek a megvásárlása igen komoly kiadást jelentene, amit csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Természetesen, ha egy céget vezet, ami kifejezetten a magasban végzet munkákra specializálódott, akkor megtérül a befektetés. Ellenben, ha csak bizonyos helyzetekben van szüksége a berendezésre, akkor érdemes megkímélnie magát az olyan kiadásoktól, mint az emelőgép karbantartás, javítás, amit rendszeres időközönként muszáj elvégezni. Bérlőként viszont ezzel semmilyen gondja nem lesz.

Kerülje el az emelőgép karbantartás költségeit!

A bérlés révén csak az aktuális projekt időtartamára kell fizetnie, elkerülve ezzel az emelőgép karbantartás, tárolás költségeit. Mivel nincsenek rejtett kiadások, a projektek költségvetése mindig pontosabban tervezhető. Az Europelift TM18GT emelőgép méretei és kialakítása miatt, könnyedén vontatható közúton és akár autópályán is, így a helyszínre szállítása sem okoz problémát. Ez a flexibilitás lehetővé teszi a kosaras emelőgép esetében a hatékony mozgatást a különböző helyek között.

A kosaras emelőgép megkérdőjelezhetetlen előnyei

Az Europelift TM18GT emelőgép számos munka elvégzésére alkalmas, beleértve a fák kivágását, gallyazást, a homlokzat felújítását, festést, vakolási munkákat, közvilágítás szereléseket, klímaszerelést és karbantartást, valamint az ablakok és üvegfelületek tisztítását. Az adventi, karácsonyi díszítés felszerelése is könnyedén megoldható vele.

A gép tervezése kiemelkedő biztonsági jellemzőket kínál, mint a kézvédő korlát, a szerszámtároló tálca és a dupla heveder kapcsolódási pont, amik biztosítják a munkavégzés során a maximális hatékonyságot és védelmet. A kosárkar és a kosár forgatási lehetősége gondoskodik róla, hogy a munkavállalók könnyen és hatékonyan elérjék a különféle magasságokat, valamint szögeket, növelve ezzel a munkahelyi hatékonyságot. A fingertip joystickok segítségével minden funkció külön-külön szabályozható a munkakosárból, ami tovább fokozza a kényelmet és a pontosságot.

A kosaras emelőgép, mint aduász

A kosaras emelőgép kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy teljesen gázmentesen működjön. Az elektromos berendezés ilyen formában belterekben, raktárakban, csarnokokban könnyen bevethető. 18 m emelőmagassággal, 200 kg terheléssel 8,1 méterig, 80 kilogrammal pedig 10,5 méterig képes kinyúlni biztonságosan. A használathoz még külön kezelőszemélyzet is igényelhető. Válassza ezért bizalommal és nem fog csalódni!