Tudtad, hogy egy gyártó felel minden harmadik lakossági klímáért?

Elismert a Cascade klímák gyártója

Különbség van a gyártás és az alkotás között. A világ egyik legnagyobb klímagyártó vállalkozása, a Gree Electric Appliances, Inc. vezetőségének felfogása szerint, ők nem gyártják, hanem megalkotják a légkondicionálókat. Évek óta közönség kedvencnek számít a Cascade klímák gyártója. Világviszonylatban ez a vállalkozás áll az első helyen az eladott klímák tekintetében és ezt a helyet már 2005-től foglalja el. Évente 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímát alkot.

Az 1991-ben alapított vállalat 9 nagy gyártóközponttal rendelkezik, mégpedig Zhuhai, Chongqing, Hefei, Zhengzhou, Wuhan, Shijiazhuang, Pakisztán, Brazília és Vietnám. Ezek alapján nem csoda, hogy a világon minden harmadik légkondicionáló a Cascade klímák gyártója által megalkotott termék. Ez a vállalat már több mint 20 éve gyárt a légkondikat és az ahhoz tartozó alkatrészeket, illetve kompresszorokat, amelyek a világ számos nagy márkájában megtalálhatók. Mindez annak a bizonyítéka, hogy számos hasonló cég megbízik a Cascade klímák gyártója által kínált termékekben. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, megalkották az új technológiának számító inverteres kompresszort, aminek köszönhetően a légkondicionálók energiafogyasztása a harmadára is lecsökkenhet. Így a Cascade klímák gyártója olyan technológiai újítást hajtott végre, aminek köszönhetően sok ember élete válhat könnyebbé, hiszen az energiafogyasztás jelentős részét a fűtés, illetve a hűtés teszi ki. Ezzel a háztartások kiadásai is csökkennek, így az emberek több pénzt tudnak megspórolni.

A Cascade klímák gyártója hihetetlen ütemben fejlődik és terjeszkedik, hiszen 2012-től már New Yorkban, a Time Square LED-es megjelenítőjén is látható a reklámja, tehát elmondható, hogy az egész világon ismertté vált. Ráadásul a Cascade klímák gyártója az olyan jeles sporteseményeken is képviselteti magát, mint a Pekingi Olimpiai Játékok, a Ghuangzhuo-i Ázsiai Játékok, a Dél-Afrikai Labdarugó Világbajnokság, valamit az oroszországi Sochiban megrendezett Téli Olimpiai Játékok. Az ilyen eseményeknek köszönhetően, egyre többen megismerik ezeket a klímákat a világon.