Kiváló Tatra Tea árak a webshopunkban

tatra tea ár

Az ital révén mi, egyszerű halandók is megtapasztalhatjuk egy merész új ötlet örömeit, ami a szlovákiai Tátrából száll felhőkön keresztül hozzánk. A Tatra Tea ár biztosan nem szab gátat a kísérletnek.

Ez a különlegesség olyan alkotás, ami az ország magashegyi kunyhóinak ősi hagyományán alapul, ahol a hidegből betérő vendégeket forró itallal köszöntötték, egy gyógyteával, ami bőségesen tartalmazott alkoholt. A Karloff Szeszfőzde 2004-ben dobta piacra ezt az eredeti italt.

A 104-es alkoholtartalmú folyadéknak az volt a sorsa, hogy több ízesítéssel bővüljön. Ma már 6 egyedi aromát élvezhetünk belőle, amelyek mindegyike prémiumminőségű teákból, növényi összetevőkből és fűszerekből készült.

A lepárlóüzem 6 hétig tartó feldolgozási időszakon vezeti át az összetevőket, majd további keverés és szűrés következik. Ez macerás folyamat, ezért inkább hagyjuk rájuk! Választhatunk a kókuszos, citrusos, barackos és eredeti változatok közül. A lehetőségek tárháza végtelen, a Tatra Tea ár pedig egyszerűen remek.