Kerékpárszállító vonóhorogra szerelhető kivitelben

kerékpárszállító vonóhorogra

Egy kirándulás sokszor úgy kerek, ha az idegen táj szépségeit kétkeréken is lehetőségünk van felkutatni. A kerékpárszállító vonóhorogra tervezve mindezt könnyedén lehetővé teszi. A bringák felszereléséhez csupán 24 mm-es villáskulcsra vagy egy franciakulcsra van szükségünk.

A sínek alacsonyan helyezkednek el, így azok is gond nélkül feltehetik a biciklijüket, akiknek eddig problémás volt a tetőre rakásuk. A kerékpárszállító vonóhorogra kapcsolható egy pillanat alatt és biztonságosan vihetjük magunkkal hosszabb távolságokra is. A speciális rögzítők jóvoltából, még a legkülönösebb formájú vázakat is könnyedén elhelyezhetjük. Páros kiruccanásokhoz ideális választás lehet a Menabo Naos Eco modell, de létezik kerékpárszállító vonóhorogra 3 vagy 5 biciklihez elég kapacitással is.

A szerkezet és a tartósínek egyaránt minőségi anyagból készülnek és megfelelnek minden biztonsági előírásnak. Azonban arra nem árt figyelni, hogy a kerékpárszállító vonóhorogra való csatlakoztatásakor ne takarjuk el a rendszámot és a hátsó lámpákat.