Rajztábla festéshez, rajzoláshoz

rajztábla

A művészi rajzoláshoz nemcsak rajzpapírt, filceket és ceruzákat kell elképzelni. Hogy a megálmodott mű pontosan olyan legyen, amilyennek szeretnénk, akkor a rajztábla sem maradhat ki az eszközeink közül. Honnan lehet ilyesmit beszerezni? Akár az internetről is vásárolhatunk ilyen segédeszközt, hiszen a muveszellato.com webáruházban többféle méretben és kivitelben is elérhető.

A megrendelése rendkívül egyszerű és innen garantáltan minőségi termékeket kaphatunk. Itt található puha és kemény rajztábla, különféle méretben. A 10 mm rétegelt lemezből készült változat kiváló rajzoláshoz, festéshez, A2-es méretű munkákhoz. A nagyméretű professzionális fajta könnyű csapolt balsafából bükkfurnér bevonattal a B2-es papírlapokhoz a legalkalmasabb.

Kapható a webshopban rugós fémcsipesszel, gumipánt rögzítővel felszerelt, sajtolt fából készült, erős tartású rajztábla iskolai, művészeti használatra is. Ha Ön is jó minőségű terméket keres ebben a kategóriában, akkor feltétlenül nézzen szét a webshop kínálatában!