Hasznos és olcsó a kerti komposztáló

kerti komposztáló

A szerves háztartási és kerti hulladékot egyszerűen és okosan tudjuk újrahasznosítani. Ehhez a feladathoz nem is kell más, mint egy kerti komposztáló. Bizonyára már mindnyájan megfigyelhettük, hogy a főzés, étkezés után mennyi olyan maradék kerülhet ki a kukába, amit akár hasznos dologgá is lehetne változtatni. Egy kerti takarítás után rengeteg ág, levél és egyéb növényi hulladék marad vissza.

Ez sem szemét! Ha van otthon egy kerti komposztáló, akkor ez a „szemét” higiénikusan és különösebb erőkifejtés nélkül trágyává alakítható. A szerves anyagokból készült trágya pedig igazi vitaminbomba a talajnak és persze a benne fejlődő növényeknek.

A curver-lifestyle.hu webáruházban különböző méretű kerti komposztáló rendelhető meg, ezért mindenki annak függvényében választhat, hogy mekkora mennyiségű hulladékot szeretne újrahasznosítani. A termékek ellenállnak az időjárás, fagy és UV sugárzás hatásainak, ezért egész évben kiválóan helytállnak a kertben, udvaron. A rattan hatású kerti komposztáló ráadásul még igen jól is mutat.