Hair transplant remek eredménnyel

Hair transplant

Az urak egy része nem szívesen nézegeti a régebbi fényképeiket. Ennek oka, hogy így még nyilvánvalóbbá válik számukra, milyen sokat ritkult a hajuk az évek során. A hair transplant segíthet abban, hogy újra örömet jelentsen számukra a nosztalgiázás.

Csupán néhány kezelésre van szükség annak érdekében, hogy az urak visszanyerjék a régi formájukat. Az orvosok a lehető legmodernebb technika használatával pótolják a kihullott hajszálakat. Ennek nem marad nyoma, ezért senki nem fogja észrevenni, hogy szépészeti műtétnek vetették alá magukat.

A hair transplant nem tart sokáig, ezért a munkából sem kell kimaradniuk. Egyéntől függ, hogy egyszerre hány hajszál átültetését lehet elvégezni. A munka hosszát az is meghatározza, hogy mekkora területén kell pótolni a hajat.

Körülbelül másfél évet kell várni arra, hogy a hajkorona elérje a végleges kinézetét. A hair transplant során átültetett hajszálak túlnyomó többsége életben marad, illetve növekedésnek indul. Az orvosok garanciával végzik el a műtétet.