Good Girl parfüm nemcsak a jó kislányoknak

Good Girl parfüm

2016-ban egy világhírű márkanév alatt megjelent egy új női illat, ami azonnal elnyerte a rajongók szívét. A Good Girl parfüm ötlete a híres divattervező, Carolina Herrera érdeme. Kétségtelenül ő a vezetője és inspirálója mindannak, amit a CH névjegy alatt gyártanak. Az azonos nevű divatházat 1980-ban alapította és kezdetben semmi köze nem volt az illatszerekhez.

A története a stílusos és gyönyörű ruhák gyártásával kezdődött. Az első illatot 7 évvel a márka megalakulása után dobták piacra. Mint Carolina Herrera minden terméke, ez is nagy sikert aratott. A gyártók a Good Girl parfümöt keleties virágjegyekkel ruházták fel. A piramis felső jegyét az ínyenc mandula és a kávé képviseli.

A szívjegy egyesíti a jázmint, a tubarózsát és az íriszt. Az alkotó a vaníliát, a szantálfát és a kakaót választotta a kompozíció alapjául. Ezt az illatot azok fogják kedvelni, akik szeretik az édes és fűszeres aromákat. Ha Ön szereti az egyszerű, elegáns és hosszantartó hatású összetételt, akkor a Good Girl parfüm Önnek készült!