Fagyasztó spray hűsítő hatással

fagyasztó spray

A külső használatra szánt hideg permet olyan termék, amit számos területen lehet használni a sportban, a fizioterápiában és még a nem hivatásos sportolók körében is. A fagyasztó spray az egyre innovatívabb és hatékonyabb készítmények kutatása és fejlesztése során jött létre. Jelenleg a terápiás módszerek fejlődésének és a minőségi terméknek a szinonimája. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor most biztosan azt fontolgatja, hogy mégis mire használják?

A fagyasztó spray ütések, zúzódások, esés vagy ficam okozta fájdalom enyhítésére, de krioterápiás kezelések során is alkalmazható. Emellett szintén hozzájárulhat az izomfáradtság és izomfájdalmak enyhítéséhez. A használata pedig rendkívül egyszerű. Mielőtt felvinné a bőrfelületre, rázza fel az aeroszolt és körülbelül 20 cm-ről fújja azt a kezelt területre! Ezt a folyamatot tanácsos még párszor megismételni rövid időközönként. A fagyasztó sprayt nem szabad a bőrhöz túl közel vagy túl sokáig érinteni, a túlzott hidegérzet elkerülése érdekében. Bőrproblémák esetén a használata ellenjavalt. A sportkotszer.hu internetes webáuházban megfizethető árú termékeket kínálunk a sportolók és az aktív életmód kedvelőinek. A vásárlóink kedvence, a sportkrém nélkülözhetetlen az edzés és a sport bármilyen formájának végzése során. Természetesen a fizikai megterhelés és az aktív időtöltés alatt különféle sérülések, ficamok és ödémák fordulhatnak elő. A sportkrémeket kifejezetten ezekre az esetekre fejlesztették ki. Ezek a készítmények enyhítik a fáradtságot a túlfeszített ízületekben, izmokban és szalagokban.

Fontos hatásuk még, hogy csökkentik a zúzódások súlyosságát és a fájdalmat a sérülések, rándulások után. A sportolóknak készült termékvonalak számos hatékony kenőcsöt és gélt tartalmaznak. A bemelegítésre szánt fajtákat edzés és sportolás előtt használják a vérkeringés és az izomtónus javítására. Másokat kifejezetten a fizikai megterhelés után kell alkalmazni a fáradt izmok ellazítására, a fájdalom enyhítésére. A sportkrémek többsége természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek.