Futó szobanövények minden mennyiségben

futó szobanövények

Egy aprócska, diszkrét szobanövény is csodálatos látványt nyújt. A kúszó vagy futó szobanövények azonban a természet igazi erejét varázsolják a lakásába, ezáltal úgy érezheti magát, mintha a szabadban lenne. A futónövények szinte mindenhol jól érzik magukat.

Egy részüket az élénk, színes virágaik miatt kedvelik, míg másokat a fényes, tarka leveleik érdekes formája, színe és mintázata teszi különlegessé. A szépséges virágok feldobják és egzotikussá varázsolják az otthonainkat. Érdekessé tehetjük velük a lakás kopár helyeit, a csupasz falfelületeket, szép kompozíciókat alakítva ki.

A futó szobanövények gondozása általában egyszerű, de ahhoz, hogy szépen fejlődjenek és egész évben díszítsék az otthonainkat, rendszeres törődést és figyelmet igényelnek. Talán egyik legnépszerűbb kúszó növényünk a szobai futóka, aminek már 10-15 évvel ezelőtt kezdték el a felfuttatását mohakarókra, ami csodás dísze lehet a lakásnak. Nézelődjön üzletünkben és válassza ki a lakásába legjobban illő futó szobanövények egyikét!