Busa Pista akkora gémer hogy még számot is írt róla!

Nem sok céget ér az a megtiszteltetés, hogy rap szövegbe foglalják a nevét. Busa Pista viszont egy frappáns rap szöveggel kedveskedett a Konzolok Szervize csapatának. Megihlette szeretett hobbija, és úgy döntött, hogy ezt másokkal is szeretné megosztani.

A visszajelzések alapján ez nagyon nagy sikert aratott, hiszen a szövegbe bele lett foglalva számos olyan karakter, akik sokak kedvencét képezik a videojátékokban.

A szám meghallgatása után rá fogunk jönni, hogy nem csak a Konzolok Szervize a téma, hanem külön megemlít néhány általa kedvelt játékot, illetve ez lehetne akár egy gamer himnusz is. Az biztos, hogy mindenkinek érdemes meghallgatnia, aki szereti a videojátékokat, egyúttal bátran térjen be a Konzolok Szervize boltjába, ahol hatalmas választékot fog találni használt és új konzolokból, kiegészítőkből és játékokból.

A törzsvásárlókat pedig Gamecard formájában jutalmazzuk meg, így sokkal alacsonyabb árakon juthat hozzá az áhított termékekhez. Busa Pista munkáját köszönet illeti, mert egy fenomenális számot sikerült összedobnia.