Bogártámadás a Föld ellen

Bogártámadás

A bogarak sok kellemetlenséget tudnak okozni egy lakásban. a legalaposabb eljárás ellenük az, ha rovarirtót hívunk az eltüntetésükhöz. A Bogártámadás játékban a gyerekek rovarirtókká válnak és megpróbálják megakadályozni a gonosz bogarak világuralomra törését. A játék tartalmaz egy X-shot játékfegyvert, amiben töltények vannak és persze tapadó bogarak is járnak hozzá. A tölténnyel el kell találni a bogarakat, amelyek bárhová odatapadnak, ajtóra, falra, bútorokra.

A Bogártámadást főleg fiúknak ajánlott 7 éves kortól. Kültéri játékként is lehet használni, valamint a fegyverbe nem szükséges elem. A pisztoly több modellben kapható, duplacsövű fegyver, gyorstüzelő pisztoly vagy a gyorstüzelő szivacslövő közül lehet választani. Nem kell aggódni, ha a töltények elfogynak vagy elvesznek, ugyanis lehet kapni utántöltő szettet.

A kicsik imádják, hiszen menő rovarirtóknak érezhetik magukat, akik megmentik a bolygót azáltal, hogy levadásszák őket. Továbbá, a Bogártámadás fejleszti a csöppségek szem és kéz koordinációját, a célzást és a finom mozgásokat.