Az iPhone 13 ár megtekinthető az interneten

iphone 13 ár

Ha résen van, akkor a készüléket akciósan is megvásárolhatja a szaküzletekből. Az iPhone 13 ár magasnak egyáltalán nem nevezhető, ha a számos hasznos funkcióját és a minőségi alkatrészeit veszi alapul. A dual kamera rendszerének a két egysége átlósan helyezkedik el és a korábbi modellekhez képest jobban kiemelkedik a hátlapból.

A terméket 2021-ben dobták piacra. A megjelenése óta óriási népszerűségre tett szert a felhasználók körében. A szóban forgó változat a méreteket tekintve nem túl sokat változott az előző szériához képest. Az iPhone 13 ár fel van tüntetve az online áruházak oldalain. A telefonon késedelem nélkül, élőben streamelhet 4K videókat. A designt tekintve gyönyörű, masszív, lapos peremű alumínium kerettel rendelkezik.

A kijelző előlapja kiemelkedő védelmet kap a Ceramic Shield üvegnek köszönhetően, ami a telefonok világában az egyik legtartósabb védőkiegészítő. Szélesvásznú kameraérzékelővel van ellátva, ami 47%-al több fényt rögzít, így gyenge fényviszonyok mellett is szép fényképeket készíthet. Az iPhone 13 ár számos tényezőn alapszik.