Ásott kút szivattyú a legnívósabb gyártóktól

ásott kút szivattyú

A kerti locsoláshoz egyre több olyan termék áll a rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik ezt a tevékenységet. Az ásott kút szivattyú határozottan ezek közé tartozik. A felhasználási lehetősége ráadásul meglehetősen széles. Kombinálva egy áramláskapcsolóval, kerti locsolásra vagy automata öntözőrendszer üzemeltetésére egyaránt kiválóan alkalmazható.

Rendkívül népszerű berendezés, aminek oka az egyszerű telepíthetőség és használat. Nemcsak ásott kútba telepíthető, hanem víztárolóba, ciszternába, esővíz gyűjtő edénybe, aknába is. Az ásott kút szivattyú választható úszókapcsolós és anélküli változatban. Ha öntözőrendszerre van kötve a szivattyú, szárazonfutási védelemmel és áramlásvezérlővel is el lehet látni.

Az ásott kút szivattyú széles választékban megtalálható a szivattyuoutlet.hu webáruházban. A vásárlók rendelhetnek a Pedrollo és a Wilo márkák kitűnő típusai közül, igény szerint. Mindegyik termék kifogástalan technikai felszereltséggel rendelkezik és gyors kiszállítással jut a megrendelőhöz.