Imagine társasjáték: engedje szabadjára a képzelőerejét!

imagine társasjáték

Szívesen kipróbálna egy olyan kreatív játékot, amihez nem szükséges beszélni, rajzolni, sem pedig mutogatni? Az Imagine társasjáték során előre legyártott kártyák segítségével kell ábrázolni a kapott feladványt. A csomagban megtalálható 60 darab egyszerű illusztrációt tartalmazó, áttetsző kártyalap, amit a játékosok kedvük szerint kombinálhatnak.

Mivel a lapok átlátszóak, akár egymásra is rakosgathatják azokat, ezáltal teljesen új képeket létrehozva. Az Imagine társasjáték ideje alatt fontos, hogy minden játékos elengedje a képzelőerejét, mivel a létrehozott új illusztrációk rá kell vezessék a többieket az eredeti feladvány megfejtésére.

Kiváló közös tevékenység lehet az egész családnak, nagyobb baráti társaságoknak, mivel felettébb humoros pillanatok születhetnek játék közben, ha az éppen körülíró személy elképzelése eltér a többiekétől. Az Imagine társasjáték nagyszerű élménnyel gazdagíthat mindenkit, aki kipróbálja. Ha első próbálkozásra bonyolultnak is tűnhet, egy kis gyakorlás után Ön is a játék mesterévé válhat.