A telitalpú szandál alkalmi viselethez is megfelel

telitalpú szandál

A nyári hőségben szinte senki sem akar zárt cipőt felvenni, az a kevés ember pedig általában muszájból teszi. Ilyenkor nagy segítséget jelent a telitalpú szandál, ami egyszerre kényelmes és pont annyira szellőzik, amennyire szükség van rá. Az esztétika minden hölgy életében fontos szerepet játszik, azonban a legnagyobb forróságban nehezen tudunk a szépségre és a megjelenésre gondolni.

A szandál előnye, hogy csak bizonyos pontokon ér hozzá a bőrünkhöz, így séta közben végig szellőzik, és nem fogjuk rosszul érezni magunkat. Ettől függetlenül a szandál nem mindig passzol az alkalmi megjelenésekhez, úgyhogy muszájból magunkra erőltetjük a magassarkúkat. Pedig ennél sokkal egyszerűbb megoldást is találni!

Ott van a telitalpú szandál, amiből találhatunk igazán szép, elegáns darabokat is. Innentől kezdve csak a színeket és a dizájnt kell kiválasztanunk, ami tökéletesen illeszkedik a ruhánkhoz és az alkalomhoz. Esti kiruccanáshoz használjunk inkább sötét színeket, a nappalihoz pedig maradjunk a világosabb árnyalatoknál.