A tehertaxi Budapest mindenkinek segít

tehertaxi Budapest

Költözéshez, árufuvarozáshoz, esetleg lomtalanításhoz segítségre van szüksége? Tehertaxi Budapest városában szakszerűen, gyorsan és olcsón elszállítja a kívánt bútordarabokat, eszközöket, nagyobb mennyiségű árut. A házhozszállítás szolgáltatás abban az esetben ajánlott, amikor raklapos vagy darabárú eljuttatása a cél egy másik helyszínre. Igényelhetik vállalkozók és magánszemélyek egyaránt.

Lomtalanításban is nagy segítség! Lehetőség van fix árú vagy köbméteres elszámolásra is. A Tehertaxi Budapest ezen szolgáltatása segítséget nyújt bárkinek, aki szeretne megszabadulni a feleslegessé vált tárgyaktól, bútoroktól.

Elektronikai hulladék esetén a megfelelő átvevőhelyre kerülnek a kidobott háztartási eszközök, a környezetvédelmi előírásokat betartva. Irodai eszközök, például számítógépek, nyomtatók egyaránt idesorolhatóak. Lomtalanításkor tanácsos előre szétválogatni a veszélyes hulladékokat. A Tehertaxi Budapest szolgáltatásai révén, megkönnyíti az Ön életét is, amikor az ilyen hulladék eltűntetéséről kell gondoskodni.