A supinált cipő télire is jó választás

Supinált cipő

A gyermekek lábbelijét télen is nagy figyelemmel kell kiválasztani. Sokan csak arra figyelnek, hogy elég meleg legyen, amit a kicsik viselnek, de mellette ugyanolyan fontos az is, hogy megtartsa a bokát, megfelelő alátámasztást biztosítson és a talpa is kellően hajlékony legyen.

A supinált cipő mindezt úgy biztosítja, hogy garantáltan nem fog fázni benne a kis tulajdonosa, ezért mínusz fokokban is érdemes ezen speciális termék mellett dönteni. A kialakítása hasonló a nyári, őszi-tavaszi modellekhez, csak teljesen zárt és a hideg, illetve a nedvesség ellen is kiemelkedő védelemmel van ellátva.

A supinált cipő változatokra jellemző döntött sarokrész a bakancsoknál, csizmácskáknál is megjelenik, hiszen ez tudja garantálni a bokák normális fejlődését. Ugyanakkor, a supinált cipő modellekre jellemző magas minőség is adott, hiszen ezeknek is bírnia kell az állandó rohangálást, csetlést-botlást, akárcsak a szandáloknak, félcipőknek. A kicsiknek nem áll meg az élet, mert mínusz fokok vannak vagy lehullt a hó. Sőt, az utóbbi esetben még nagyobb teherbírásra van szükségük a supinált cipőknek.