A csendes falióra mindenkinek tökéletes

Csendes falióra

Nem is gondolná, mennyire fontos, hogy az otthonunkban legyen egy-két falióra a falon. Akik sokat időznek a konyhában, azok ott szeretnék követni egy csendes falióra segítségével az idő múlását, de az adottságait a nappaliban való pihenéskor is ki lehet aknázni.

Annak köszönhetően, hogy halkan működik, még a szunyókálásban sem válik zavaróvá a jelenléte. Ha Ön sem szereti hallani az állandó ketyegést a lakásban, akkor a csendes falióra megrendelése a webáruházunkból valóban az egyik legjobb döntése lesz. A Rhythm márka mindegyike könnyen felszerelhető, a modellek műanyag vagy fakerettel készülnek. Maga a gyártó 1 éves jótállást biztosít rájuk, az analóg kijelző pedig visszahozza otthonába a klasszikus stílust.

Választhat szögletes és kerek változatok közül, attól függően, hogy melyik néz ki jobban a szobában vagy a konyhában. Webboltunkban nemcsak falra rögzíthető csendes faliórát talál, hanem minőségi karórákat is. Ingyenes szállítást biztosítunk 30.000 Ft feletti rendelés esetén, amit gyorsfutárral és rövid időn belül kiküldünk.