A lakás-kultúra segít a fengshui alkalmazásában

lakás-kultúra

A harmónia keleti filozófiája, a fengshui nemcsak az ázsiai régiókban, hanem bizony Európában és az Amerikai kontinensen is nagyon kedvelt. Szívesen alkalmazzák az otthonok, irodák berendezésénél. A lakás-kultúra széles palettáján ez is helyet kap, hiszen egyre nagyobb az igény arra, hogy a fengshui alapjait elsajátítsák, alkalmazzák.

Célja nem más, mint egyensúlyt teremteni az ember és a természet között, ezért előszeretettel kerülnek be a helyiségekbe a fából készült bútorok, dekorációk és növények. A lakás-kultúra tehát az építészeti, lakberendezési, kőművesi és dekorálási ismereteken túl, az energiaáramlásnak teret adó fengshui iránnyal is előszeretettel foglalkozik.

Amennyiben szeretné tudni, hogyan kell elrendezni, berendezni és dekorálni a lakást vagy az irodát a fengshui elvei alapján, továbbá harmóniát szeretne teremteni a halott és élő növények között, akkor olvassa el a Lakás-kultúra honlapján megjelent cikkeket! A témában nyújtott tippek és ötletek rengeteg terhet vesznek le az ember válláról, hiszen fix lépések alapján kell rendezkedni.