A lábszelepről pár mondatban

Szivattyúk kedvező áron

Manapság nagyon sokféle szelep áll rendelkezésre. Az egyik felkapott termék a lábszelep, aminek a legfontosabb feladata az, hogy a szívócsőben megakadályozza a folyadék visszaáramlását.

Ennek köszönhetően a folyadék csakis egy irányba fog áramlani. Emellett a lábszelep azért is fontos, mert a szivattyúban, legyen az önfelszívó, centrifugál vagy épp házi vízmű, képes megtartani a folyadékot, tehát ezáltal a rendszer nem indul el szárazon, tehát például víz nélkül.

A szelep használata felszíni szivattyúk esetén egyszerűen elengedhetetlen. A szivattyuwebaruhaz.hu internetes shop felhozatalában számtalan egyedülálló, magas minőségű és nem mellesleg reális árú lábszelep megvehető. Itt kapható a nyelves, rugós és ellensúlyos modell, illetve az alapanyagot tekintve beszerezhető a bronz, réz és a rozsdamentes változat is.

A bolt széles méretválasztéka mindig kiváló megoldást nyújt a felmerülő lábszelep alkalmazási problémák áthidalására. A szakértők a választék megtervezésekor óriási hangsúlyt fektettek a nívóra. Ezért is jár itt jól a vásárló.