A 175 70 R13 téli gumi kátyúgaranciával is rendelkezik

175 70 R13 téli gumi

Megeshet, hogy egy az egyik évben enyhén kezdődik a tél és még novemberben is örülni lehet a 10 Celsius-fok fölötti hőmérsékletnek. Ekkor még nem válik szükségessé a 175 70 R13 téli gumi elővétele és feltétele. Még nyugodtan mindenki közlekedhet a régebbi gumikkal. Persze vannak olyan országok, ahol már november elsejétől kötelező feltenni a téli abroncsokat, attól függetlenül, hogy milyen kint az idő.

Azzal pedig mindenki egyetérthet, hogy ha a kocsira jó a 175 70 R13 téli gumi és leesik az első hó, vagy jegesek lesznek az utak, abban a pillanatban érdemes felszerelni azt. Ekkor az utakon már a biztonság az első, ugyanis senki sem szeretne balesetet okozni, karambolozni csak azért, mert az nem tette fel az évszaknak megfelelő gumikat.

A vásárlásban sokat segíthet a vevőknek egy mindennel felszerelt, szakavatott webshop. Vannak olyan boltok, ahol például a 175 70 R13 téli gumi kátyúgaranciával is rendelkezik, amit akkor lehet felhasználni, ha a gumiabroncson valamilyen javíthatatlan sérülés alakul ki, amely nem lehet szándékos rongálás, éles tárgyak által okozott lyuk és ehhez hasonló.