Világpiaci vezető a Fossil karóra

Fossil karóra

Drága kiegészítők, luxus ékszerek, kézitáskák, övek és pénztárcák alkotják az amerikai márka kínálatát. A vállalat legkelendőbb terméke azonban kétségtelenül a Fossil karóra. A céget 1984-ben alapították és lassan 40 éve a neve garancia a termékek magas minőségére.

Ma már senki sem kérdőjelezi meg az olyan modellek megbízhatóságát, mint a sportos JR1510 vagy a vízálló FS5048. A tervezők világszerte nagyra értékelik a Fossil karóra minden előnyét, így a márkát számos divatház választja a kiegészítők gyártásához. A Burberry, a Marc by Marc Jacobs, az Emporio Armani, a Diesel, a DKNY, a Columbia Sportswear és az Adidas cégek is dobtak már piacra órákat a Fossil céggel együttműködve.

A vállalat saját, korlátozott példányszámú változatokat is készít, amelyek közül néhány népszerű filmek és karakterek emlékét őrzi. Az évek során Batman, Superman, Flash, valamint Pokémon, Narnia krónikái, Mátrix és Star Wars témájú kronográfokat is lehetett vásárolni. Böngésszen Ön is az online áruházunkban és válassza ki a megfelelő Fossil karóra opciót!