Üzleti telefon háromféle díjcsomagban

Üzleti telefon
Üzleti telefon

Minden vállalatnál szükség van arra, hogy a dolgozók kommunikáljanak másokkal. Ehhez elengedhetetlen az üzleti telefon segítsége, amelynek köszönhetően bármikor kapcsolatba lehet lépni egy másik féllel. Ha viszont az Ön cége nem elégedett a jelenlegi előfizetésével, akkor arra bátorítjuk,

hogy nézzen körül a palettán, hiszen több lehetőség is van azok számára, akik nem akarnak megmaradni a mostani rendszerükben. Az üzleti telefon kapcsán kapható háromféle díjcsomag is az Invitelnél, a Profi Alap, a Profi 1000 és a Profi Max.

Természetesen mindegyik díjcsomag esetében más és más árral kell kalkulálni, amely lehetőséget ad a rugalmasságra ebből a szempontból is. További előnyt jelent, hogy az üzleti telefonnál ötvenszázalékos engedmény jár a havi előfizetési díjra három hónapig.

Ez azt jelenti, hogy a Profi Alap díja most például 1900 Ft + ÁFA, azonban a többi díjcsomag sem mondható drágának. Az Invitel ennek a kitűnő minőségű szolgáltatásnak a segítségével tud hozzájárulni ahhoz, hogy a vállalakozások élete könnyebbé válhasson az üzleti telefon által.