Tegyük próbára a pozitív gondolatok erejét!

Pozitív gondolatok ereje

A VakVagány internetes naplónak indult, ám valami sokkal nagyobb lett belőle. Egy oldal, ami reményt ad a reményteleneknek, inspirációt a tehetetleneknek, örömöt a kétségbeesetteknek. Horváth Nikoletta szerint, a pozitív gondolatok ereje hatalmas. Annak ellenére, hogy egy gyógyíthatatlan betegséggel, az Erdheim–Chester kórral diagnosztizálták és 13 éve nem lát, csak a vakvezető kutyája, Lili segítségével képes boldogulni.

Az élete akkor nyert értelmet, amikor elhatározta, hogy nem adja fel, még akkor sem, amikor teljesen reménytelennek látszik minden. Ezerszer kérdezte meg magától, hogy miért pont vele történik mindez, ám ettől nem lett jobban, csak amikor eldöntötte, hogy erőt merít a saját betegségéből és segít másokon úgy, ahogy tud. Inspirálni és bíztatni fog.

Napi bátorító üzenetekkel, képekkel a saját életéről. Arról írva, miként tette túl magát az elkeseredésen, hogyan kezdett el a nézésen túl látni és megérteni a lényeget; vagy éppen miként jött rá, hogy a pozitív gondolatok ereje legyőzhetetlen – csak tenni kell egy próbát.