Tehertaxi tágas raktérrel

Tehertaxi

A költözés elég sok gonddal jár, hogyha nem tervezünk meg pontosan minden lépést. Ahelyett, hogy a vállunkra vennénk ezt a terhet, jobb inkább egy megbízható csapatra bízni ezt az összetett feladatot.

De előfordulhat, hogy csak egy hűtőt vagy mosógépet szeretnénk elvinni a tehertaxi segítségével. Ekkor nincs szükség egy egész csapatra, viszont annál inkább kéne egy jármű, amibe befér az adott bútordarab vagy háztartási gép, stb.

Nyilván nem túl jó ötlet feldobni egy hűtőt a tetőcsomagtartóra, mert ez egyáltalán nem biztonságos, sőt, fokozottan balesetveszélyes. A tehertaxival szakszerűen el lehet szállítani egy-két tételt.

Ebben az esetben egy autó és egy sofőr áll az ügyfél rendelkezésére. Aki tehertaxit rendel, annak tisztában kell lennie azzal a ténnyel, hogy a sofőr csak a platón pakol, tehát nem fogja sem lehozni, sem felvinni az emeletre a hűtőládát vagy az íróasztalt. Viszont a járműre segít felpakolni és a lepakolásnál is a megrendelő rendelkezésére áll. A tehertaxi egyszerű szállítást tesz lehetővé, a tágas raktérnek köszönhetően.