Szójáték az egész család örömére

szójáték

Kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, legyen szó bármilyen korosztályról, a közös játék partikat, amelyek bárkinek kellemes esti kikapcsolódást biztosítanak, mindenki szereti. Egy igen kedvelt és elterjedt formája a szójáték, hiszen idetartozik minden, ami a szavakkal kapcsolatos tevékenységet jelenti, legyen az akár a hagyományos értelemben vett szókirakó vagy a mai modern kivitelezésű példányok egyike.

Az egyik népszerű szójáték az egész családnak, amit már 10 éves kortól lehet igénybe venni a Tick-Tack Bumm. Ez 1-12 személynek is kitűnő szórakozási lehetőség és csupán 30 percet vesz igénybe.

A dobozban összesen 55 darab kártya található, mindkét oldalon szótöredékkel, ezen kívül tartalmaz még egy dobókockát, aminek 3 különböző jelzése lehet, valamint egy bombát, ami az időt jelzi. Ez egy izgalmas szójáték, hiszen a szavakat nagyon gyorsan kell mondani, miközben a bomba körbe jár a résztvevők között. Ha valakinél felrobban az időmérő, megtartja a lapot és az nyer, akinek a végén kevesebb van belőle.