Popsikrém bőrregeneráló hatással

baba popsikrém

A babapopsi igen érzékeny terület, ami könnyen táptalajt nyújthat a kórokozóknak. A megfelelő fürdetők mellett, a kicsi tisztálkodási szerei között a jó minőségű popsikrém is helyet kell foglaljon. Még a legjobb higiénia mellett is megtörténik, hogy a csecsemők fenekén kisebb-nagyobb foltok, pöttyök jelennek meg.

Ezek mögött általában nem húzódnak meg veszélyes dolgok, azonban annak érdekében, hogy a picinek jó legyen a közérzete és a tünetek se legyenek súlyosabbak, kezelni kell az érintett területet. A HerbArting baba popsikrém minden bizonnyal nyerő választás lesz, hiszen annak ellenére, hogy teljesen bio, remekül hat az ekcémára, a pelenkakiütésre és egyéb bosszantó pöttyökre.

Ha megjelenik egy-két foltocska a baba popsiján, ne kenjünk rá szteroidos készítményeket, ha már kapható rá természetes baba popsikrém is! Ezt a terméket ugyanakkor nemcsak a család apró tagjának becses testrészére lehet kenni. Kiváló a nagyok sebeire, horzsolásaira, hámlásaira is, hiszen bőrregeneráló anyagokat tartalmaz.