Páramentesítővel a vizes tükrök ellen

Páramentesítő a lakásba
Páramentesítő a lakásba

Biztos Önnel is előfordult már, hogy éppen nagyon sietett valahova és nem tudott elkészülni, mert éppen párás volt a tükör. Párja vagy Ön pár perce szállt kis a fürdőből és több tíz perc után tud csak tükörbe nézni. Erre a kellemetlen dologra a legjobb megoldás a páramentesítő felszerelése a fürdőszobába.

Ez a készülék gyorsan és optimálisan eltávolítja a frissen bepárásodott felületről a gyöngyöző vizet. Nem kell ezentúl ronggyal törölgetni, hogy meg tudjon fésülködni vagy ki tudja sminkelni magát.

A pára eltávolításának van egy könnyebb módja is, ha letöröljük a tükörről, bár ez nem túl jó megoldás, mivel foltot hagy maga után és könnyen visszaszívja magára a friss gőzt. A páramentesítő automata üzemmódjával rögtön bekapcsol, amennyiben érzékeli a megnőtt értéket, majd azonnal leáll, amikor eléri a minimális szintet.

A kiszáradt levegő sem lesz kellemetlen. A páramentesítő készülékek ezrei találhatóak meg a modern piacon, akár online vásárlással is beszerezhető és még házhoz is szállítják.