Olasz fordítás pontos határidőre

olasz fordítás

Sok magyar vállalkozásnak vannak olasz ügyfelei, akikkel üzleti, hivatalos levelezéseket folytatnak. Igen ám, de nem mindenkinek megy az olasz fordítás, ezért jól jön egy szakfordító segítsége. A Budapesten található Bilingua Fordítóiroda szívesen áll az ügyfelei rendelkezésére, legyen szó olaszról magyarra vagy magyarról olaszra történő, bárminemű dokumentum nyelvbéli átültetéséről.

Bármilyen szövegtípus esetében számíthatunk a szakemberek segítségére, az eddig megszokott iratokon túl, napjainkban már oltási igazolás, illetve PCR teszt fordítását is elvégzik. Rövid határidővel vállalják ebben az irodában a munkákat, így az olasz fordítás gyorsan lezajlik, de lehetőség van SOS fordításra is, ha a megrendelő azt kívánja.

Minden esetben tartják a megbeszélt határidőt, késés miatt még egyetlen kliensnek sem kellett idegeskednie. Ennek egyik oka, hogy itt olasz anyanyelvi fordítók dolgoznak, akik szükség esetén lektorálnak is. Felkészült, komoly szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkező szakértők által készül az olasz fordítás.