Mit is jelent az okos konnektor?

Jól jön otthon az okos konnektor
Jól jön otthon az okos konnektor

Egyértelműen pozitívumokban gazdag a lakás, ház automatizálás, ugyanis az intelligens otthonnak köszönhetően elérhető a maximális komfort és költséghatékonyság is. Ebben segíthet az okos konnektor, az a népszerű koncepció, amelyik nem csak Nyugaton és a fejlettebb országokban bizonyul elterjedtnek, hanem hazánkban is. Rengeteg lakástulajdonos már be is szerezte ezt a terméket, amely valóban korszerűnek és profinak bizonyul.

Itt igen ismert a D-Link típus, amelyik minőségi és olcsó is egyben. Ez a fajta egyetlen kimenetet tartalmaz, amire nyilvánvalóan akármilyen elektromos kütyüt csatlakoztatni lehet, legyen az telefon, számítógép vagy épp televízió.

Az intelligens jelleg abban rejlik, hogy az okos konnektor egyértelműen képes az adott eszköz fogyasztását mérni, azt, hogy mennyi ideig volt bekapcsolva. Ezenkívül akkor is megmutatkozik a modern jelleg, amikor az okos konnektor kikapcsolja az adott eszközt azért, mert az túlságosan felmelegedett. Ez az eszköz hazánkban beszerezhető a www.itcapital.hu honlapon.