Mennyire hatásos a csakra meditáció?

Csakra meditáció

Mit tehet, ha úgy érzi, hogy ki kell szakadnia egy kicsit a szürke hétköznapokból? Ilyenkor hívja fel Lengyel Krisztát, mert ő több módszert is tud ajánlani a lelki

Csakra meditáció
Csakra meditáció

egészsége helyrebillentése érdekében! A csakrameditáció előnyökkel jár a fent említett helyzetben, ezért tegyen vele próbát! Az a legjobb, ha a gyakorlatokat a természetben végzi el. A 2-3 órás, egyéni túravezetés során végre elcsendesedhet.

Kiürítheti a fejét és megszüntetheti a zavaró gondolatokat. Nézzen utána annak, hogy melyik csakrával kapcsolatban van szüksége segítségre! Összesen hétféle energetikai központ közül választhat. A csakrameditáció idején bármikor felteheti a kérdéseit. Ez a program inkább haladóknak való, de Ön természetesen akkor is eljöhet, ha korábban még nem foglalkozott a relaxálásnak ezzel a formájával. A csendben alkalma nyílik majd megkeresni a saját válaszait a feltett kérdéseire. A csakrameditáció hatalmas energiákat képes megmozgatni, ezért készüljön fel arra, hogy az élmény biztosan maradandó lesz!

Abban az esetben is érdemes időpontot kérnie Lengyel Krisztától, ha sokat idegeskedett mostanában. A stresszoldó meditáció gondoskodik majd arról, hogy elfelejtse a mindennapi problémáit. Végre feltöltődhet energiával és nem fogja úgy érezni, hogy teljesen le van merülve a hétköznapok taposómalma miatt. Újra lesz kedve a családi és a baráti programokhoz, mert nem fogja állandóan nyűgösnek és zaklatottnak érezni magát.

A stresszoldó meditáció a karrier szempontjából szintén remek választás. Végre tiszta fejjel át tudja majd gondolni, hogy merre vezet az útja. Így nem fogja annyira eltévedtnek érezni magát az életben. Mindig tisztán fogja tudni, hogy merre vezet a következő lépés. Nagy felismerésekben lesz része, ha odafigyel a belső hangjára. Lengyel Kriszta olyan helyekre fogja elvezetni, ahol bőven lesz ideje saját magára hangolódnia. Amennyiben szüksége van rá, többször is visszatérhet. Higgye el, hogy a stresszoldó meditáció segítségével előbb-utóbb megtalálja majd a saját útját!