A melegvizes mosó kíméletlenül feloldja a koszt

Melegvizes mosó
Melegvizes mosó

Gyakran kerülhetünk szembe olyan makacs olajos és zsíros lerakódásokkal, amelyeknek az eltüntetése szinte teljes mértékben elképzelhetetlennek tűnik. Mindezt csakis azért gondolhatjuk így, mert még nem került kipróbálásra a melegvizes mosó berendezés a Karcher jóvoltából.

Egy mezőgazdasági berendezés, ami lehet egy traktor, kombájn, utánfutó vagy olajprés esetleg gyümölcsszelektáló, olyan szinten képes összekoszolódni pár hét vagy nap alatt, amikor már tarthatatlan és elkerülhetetlen a megfelelő mosás. Nincs azonban könnyű dolgunk, mert a cukros, olajos, ragacsos anyagok magukba építik a porszemcséket és olyan ragaszkodó foltokat hoznak létre, amelyeket csak nagyon erős vegyszerekkel lehet nyomtalanul eltüntetni vagy egy olyan minőségi berendezéssel, amilyen a melegvizes mosó.

A felfűtött folyadék hatására azonnal elkezdenek oldódni a makacs anyagok és a magas nyomás megadja nekik a végső lökést, vagyis teljes mértékben eltűnnek a felületről. A melegvizes mosó használata kimondottan egyszerű, ezért nagyon jó befektetésnek számít.