Megéri az árát a Honeywell Evohome fűtésszabályozás

Honeywell Evohome

A fűtés olyan terület a lakás kényelmének biztosítása tekintetében, amit fontos okosan megszervezni. A jelenlegi energiaválságban, valamint a magas rezsiszámlák miatt, jól járnak azok, akik időben gondoltak a megfelelő szigetelésre és vezérlő rendszerek integrálására. Távolról lehet irányítani a fűtőtestek működését, a Honeywell Evohome vezérlői révén.

A zónamenedzser révén nemcsak egyetlen hőmérséklet fog uralkodni az ingatlanon belül, hanem amennyire igény van. Nincs többé túl- és alulfűtés. A Honeywell Evohome megoldásai remekül alkalmazkodnak a magas szintű elvárásokhoz. A konyha, fürdő, nappali csak akkor lesz meleg, ha éppen ott tartózkodik valaki.

A hálóban napközben nincs szükség magas hőmérsékletre. A WIFI vezérlés révén távolról állíthatóak a termosztátok vagy egyedi program adható meg heti lebontásban. A Honeywell Evohome rendszer az a befektetés, ami már néhány szezon alatt visszahozz az árát. Jelentős megtakarítást eredményez már az első hónaptól, miközben maximálisan az igényeket szolgálja ki.