Makita láncfűrész egyedi extrákkal

Makita láncfűrész

Aki még nem nagyon dolgozott, ilyen eszközzel, azt gondolhatná, hogy csupán a teljesítmény és a láncvezető hossza a mérvadó a választásnál. Aki viszont próbálta már, hogy milyen egy modern Makita láncfűrész, az bizonyára sokat tudna mesélni azokról az extrákról, amivel ez a szerszámgép rendelkezik.

De mit tudhat egy láncfűrész azon kívül, hogy fát aprít? Nem mindegy, hogy ezt miként teszi, hiszen a számos beépített funkcióval alaposan megkönnyíti a munkát, miközben komfortos felhasználást tesz lehetővé.

Ilyen például az automatikus olajkenés, a láncfék, de idesorolható a lánc szerszám nélküli beállítása vagy a levegő tisztító funkció. De ezek között is szinte a leghasznosabb a vibráció csökkentése.

Ez utóbbinak köszönhető, hogy a Makita láncfűrész nem terheli annyira a kezeket, a vállakat, annak ellenére, hogy igen nagy teljesítménnyel rendelkezik. Azt már mindenki igény szerint eldöntheti, hogy akkus, elektromos vagy benzinmotoros Makita láncfűrész mellett dönt. Bármelyikre essen a választása, az elégedettség nem fog elmaradni.