A klíma szereléssel együtt házhozszállítást is vállalunk

Kényelmes szolgáltatás

Hogyha minket választ, akkor számos olyan szolgáltatásban részesülhet, ami leveszi a gondot a válláról a klíma vásárlás során. Végre elérhető többféle klíma szereléssel együtt, ráadásul biztosítani tudjuk a házhozszállítást is.

Az általunk forgalmazott légkondicionálók igazán modern technológiákkal vannak felszerelve. A 3D inverter például lehetővé teszi az energia megtakarítást, a WiFi opció a kényelemérzetet növeli, ami könnyedén vezérelhető az okostelefonról és a speciális fűtés is egy olyan opció, ami szinten tudja tartani az otthona hőmérsékletén, hidegebb időjárás esetén is.

A frekvenciaszabályozásnak köszönhetően, a légkondicionáló észlelni fogja a hőmérséklet ingadozást, ezért mindig szinten fogja azt tartani. A klíma szereléssel együtt remek lehetőség arra, hogy a forró nyári napok közeledésével, kényelmesebbé varázsolja az otthonát. A klíma szereléssel együtt és a kiszállítással karöltve, igazán kedvező áron érhető el, amiről részletesen olvashat a webáruházunkban. Döntsön mellette és élvezze a nyarat!