Hosszú szárú csizma a boka elrejtésére

hosszú szárú csizma

Hányszor választottál olyan lábbelit csak azért, mert a kinézete miatt beleszerettél? Ugyanúgy, mint a ruhák esetében, fontos jó benyomást kelteni a lábbelik terén is. A hosszú szárú csizma olyan darab, amit régen a katonaságban dolgozó férfiak hordtak, de gyakran használták a farmerek és halászok is, hogy megvédjék lábukat a víztől, trágyától és sártól.

Az 1950-es években divatossá vált a hosszú szárú csizma a nők körében is, ráadásul azóta is kiemelkedő módjai annak, hogy szexi és mesés maradj! A testhezálló fekete modell leginkább a kék, vékony farmerhez illik. Párosíthatod ezeket egy hétköznapi blúzzal és kabáttal, vagy elegánsabb felsővel egy éjszakai városnézéshez és ez határozottan feldobja az estét, még akkor is, ha hűvös van.

A hosszú szárú csizma fekete ruhával korszerűbbé teszi az öltözéket, ráadásul vékonyabbnak és magasabbnak tűnhet ezáltal. Ezen modellek további előnye, hogy eltüntetik a bokádat és karcsúsító hatással bírnak a vádlira is. Ezeket a lábbeliket ma már nem feltétlenül csak szűk harisnyával és farmerrel vagy rövid szoknyával lehet viselni.