Hogyan tehetünk az atka ellen?

Atka ellen

A méhészkedés számos olyan technika ismeretét igényli, amivel mind a méhek, mind pedig a végtermék, a méz a legjobb körülmények között lehetnek.

Az atka ellen ma már temérdek szer áll a méhészek rendelkezésére, így jelentősen csökkenthetőek az általa okozott károk és kellemetlenségek. A barzoo.hu webáruházban is kaphatóak olyan készítmények, amelyekkel eredményesen és hatékonyan fel lehet lépni a kártevők ellen. Melyik időszakban kell cselekedni az atka ellen? A szakértők szerint a leginkább megfelelő időpont nem sokkal a pergetés, mézhordás időszaka után van, amikor a méhek repülési aktivitása még eléggé magas. A teljes terápia kilenc hetet vehet igénybe, de az ideje nem haladhatja meg a 4 hónapot.

Az egyik kiváló atka elleni készítmény az Api Bioxal, ami teljes mértékű biztonságot garantál a fogyasztók, a méhek és a méhészek részére egyaránt. Roppant hatékony és bioméhészetekben is alkalmazható. Tegyen Ön is biztonságosan és hatékonyan a kártevők ellen, rendeljen egyet az igazán megbízható hatású készítmény közül!