HD klíma, garantált minőség, elérhető áron

Hűtsön és fűtsön HD klímával
Hűtsön és fűtsön HD klímával

Ne engedjen a csábításnak, hiába van itt az ősz, jövőre újra lesz nyár és megint napokon keresztül nem fog tudni elaludni a lakásába, csak forgolódik majd teljesen vizesen. Itt az ideje, hogy lépjen és beszerezze Ön is ezt a remek berendezést!

Egy inverteres HD klíma, más néven Hamilton Digital, remek választás lehet és elárulhatjuk Önnek, hogy most a hideg őszi napokon remekül fűthet is vele. Sokkal hamarabb fogja a lakást felmelegíteni, mint a gázkazán, ugyanis a meleg levegő keringése gyorsan bejárja az épületet.

Néhány perc és máris kellemes a levegő, nem kell a hidegágyba bújni, nem kell vacogni. A HD klíma berendezések 3,6 kilowatt teljesítménytől egészen a 9,2 kilowatt teljesítményig több változatban is kaphatóak.

A szakemberek családi házakba, kisebb irodaépületekbe ajánlják, csendes, költséghatékony működésük miatt. Ezek a berendezések olyan extrákkal is rendelkeznek, mint az alvás, éjszakai üzemmód, áramszünet után automata újraindulás, időzítés, antibakteriális szűrő, a hőcserélőn speciális korrózió elleni bevonat.