Hasznos dolog a kertben a damilos fűkasza

Damilos fűkasza

Csodálatos dolog, ha az embernek van egy kertje, azonban ennek a rendben tartásáról is gondoskodni kell. Bárhová, ahol fű nő, feltétlenül kell egy damilos fűkasza is, a tökéletesen egyenletes és ápolt pázsit érdekében.

Természetesen még sok más szerszámra szükség van, de ez az eszköz az egyik legsokoldalúbb mind közül. Mikor jön segítségül a damilos fűkasza? Azon területek karbantartására alkalmas, amelyek a fűnyírók képességeit meghaladják helyhiány miatt vagy a tisztítandó felület specifikussága miatt. Ilyen az aljnövényzet, vékony fás szárú növényzet, lejtő, emelkedő, stb. A vágófelület nemcsak damilos lehet, mert van vágótárcsával felszerelt is, vagyis annak függvényében dönthetünk, hogy milyen célra használjuk. A gyenge növényzethez például kiváló választás a damilos fűkasza.

Nagyon jól alkalmazható olyan füves területek karbantartására, ahová a fűnyíró nem ér el a szegélyeknél, valamint olyan területeken, ahol nem nő vastag, fás szárú növényzet. A damilos fűkasza gazdag választékban és roppant előnyös áron megvásárolható a denakert.hu webáruházból.