Hajnövesztő sampon stimuláló hatással

hajnövesztő sampon

Ha vékony, törékeny vagy sérült hajjal küzdesz, ne ess kétségbe, mert van megoldás a problémára! Úgy állítottuk össze a hajnövesztő sampon összetevőit, hogy szinergiában működjenek és a maximális előnyök érdekében, mélyen behatoljanak a hajhagymákba. A növényi komponensek kombinációja segít csökkenteni a hajhullást, javítja a haj volumenét, növeli a hajhagymák vastagságát és még sok minden másra képes.

A koffein enyhe stimuláns és fokozhatja a vérkeringést. Habár önmagában ez az összetevő nem fogja teljes egészében megállítani a haj elvékonyodását és hullását, a professzionális szalonokon belüli kezelésekben gyakran használják és van bizonyíték arra, hogy felgyorsítja a haj növekedési ciklusát. A hűsítő mentol és koffein kombinációjával készült hajnövesztő sampon segít a vérkeringés fokozásában.

A hajnövesztő sampon számos más nagyszerű előnnyel is rendelkezik, például szabályozza a hajhullást, tisztítja a fejbőrt, elhárítja a korpásodást, kondicionálja és hidratálja a hajat, illetve megakadályozza a hajvégek töredezését.

Hűsítő érzést kelt a legjobb izomlazító krém

Ismerős az a pihentető pillanat, amikor egy kellemes fürdő után bekrémeztük a testünket. Most képzeljük el, hogy a fájó izmokat is bevonjuk egy ilyen nyugtató gyógyírrel! A legjobb izomlazító krém ismerős összetevőket, például mentolt és más növényi kivonatok keverékét tartalmazza. A fájó területekre kenve gyors enyhülést ígér, így elméletileg hamarabb talpra állhatunk egy kemény edzés után.

Elég jól hangzik, ugye? Még máig sem teljesen világos, hogy mi okozza az edzés utáni fájdalmat, de a kutatások szerint, az izomkárosodás szerepet játszhat ebben és a legjobb izomlazító krém potenciálisan enyhítheti ezt. Ráadásul a felvitel közbeni masszázs önmagában is jó érzést nyújt. Az izomlazító készítmények egyik gyakori összetevője a mentol, ami hűsítő érzést kelt, így elterelve a figyelmet a kellemetlenségről.

A körömvirág, ami a gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert, szintén enyhítheti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat. Keressük tehát ezeket az összetevőket a legjobb izomlazító krémekben!