Gyönyörű pillanatokra emlékeztet az egyedi eljegyzési gyűrű

Egyedi eljegyzési gyűrű

Egyes esetekben, a legtöbb ember nem szeret elrugaszkodni a megszokott dolgoktól és ugyanez az állítás igaz arra is, hogy az eljegyzést a férfinak kell kezdeményeznie. Ahhoz, hogy tökéletes, feledhetetlen momentum jöjjön létre, gondolni kell több tényezőnek a kialakítására. A legfontosabb az egyedi eljegyzési gyűrű, amibe személyes üzenetet is lehet gravíroztatni. Ugyanilyen lényeges elemnek számít a tökéletes helyszín kiválasztása is.

Természetesen eshet a választás egy teljesen új, lélegzetelállító térségre is, ám egyes párok ragaszkodnak ahhoz a színtérhez, ahol megismerkedtek vagy az első csók elcsattant. Egyedi eljegyzési gyűrűt a www.whiteandblack.hu honlapról is megrendelhető. Mielőtt a vőlegény igényelné az egyedi eljegyzési gyűrű kivitelezését, tisztáznia kell magában, hogy mikorra tervezné a leánykérést, ugyanis az ékszer előállítása, néha 5-6 hetet is igénybe vehet. Abban az esetben, ha a mérete túl nagy, esetleg túl kicsi, az említett vállalat csapata a vásárlást követően is díjmentesen állja az ujjhoz való igazítást.

A férjjelöltnek egyébként több mindenre kell odafigyelnie. Amennyiben a szabadban szeretné lebonyolítani a kézfogót, akkor a várható időjárást is ellenőriznie kell. Az eljegyzési gyűrű felmutatása hatásosabb, ha a darab egy kifinomult díszdobozban pihen. Ha évek múltán is szeretne mosolyogva visszatekinteni ezekre a pillanatokra és nem csupán a vizuális memóriáját vetné be, akkor érdemes egy fényképészt is felbérelni. A letérdelés az odaadást és a végtelen tisztelet jelképezi, így az úrnak az eljegyzésigyűrű átnyújtásakor térdre kell ereszkednie a szíve választottja előtt.

Az eljegyzési gyűrű mérföldkövet jelent egy kapcsolatban, életre szóló viszony kialakításában ugródeszkát képez. Szerencsére, napjainkban szerelemből mondanak igent az eljegyzésigyűrű felhúzásakor, ezzel ellentétben a korai időkben érdekkapcsolatok határozták meg a házasságkötést. Az izgalommal teli percek egy csapásra véget érnek a a bűvös szó elhangzásával, ezután pedig eljön a karikagyűrű utáni vadászat.