A gyöngy nyaklánc minden alkalomra tökéletes

Gyöngy nyaklánc

Amikor valaki kiegészítőt választ, illetve szeretne vásárolni, akkor ajánlott olyan darab mellett dönteni, amit néhány viselés után nem un meg és éveken át nem marad majd a fiók mélyén.

A gyöngy nyaklánc kiemelkedő sikernek örvend napjainkban, ahogy tette azt már évtizedekkel ezelőtt is. Viszont, ha ilyen ékszer mellett teszi le a voksát, annak karbantartásával is érdemes tisztában lennie. Célszerű az ilyen kelléket legalább 3 évente átkenni olívaolajjal, valamint megvizsgáltatni egy ékszerésszel, abból az okból, hogy kell-e újrafűzetni.

Fontos tudni, hogy a gyöngy nyaklánc rendkívül könnyen karcolódik, így óvatosan kell vele bánni. Érdemes puha textil tartóban csomagolva tartani. Meg kell említeni, hogy a bőr tokok nem a legjobb megoldások, hiszen azokat nem kedveli a kellék.

Nem ajánlatos, hogy a gyöngy nyaklánc viselésekor zuhanyozzon vagy fürödjön, szóval a tevékenység alatt le kell venni a kiegészítőt. Nem szabad napsütötte helyen tartani, mert a napfény árt neki. Ha vigyáz rá, évekig ékesítheti Önt!