Gyémánt vágókorong többféle anyaghoz

Gyémánt vágókorong

A hagyományos csempevágóval, általános esetben könnyedén méretre vághatóak a burkolólapok. Ha precízebb megmunkálásra, formázásra van szükség, akkor a megfelelő gyémánt vágókorong lesz az ideális választás, ami számos előnnyel rendelkezik. Például többféle anyag esetében sikerrel használható.

Nem okoz gondot a gres, a kőporcelán, a gránit, márvány, csempe, tégla megmunkálása. Rendelés során érdemes figyelmesen elolvasni a termékleírásokat, mert ez alapján pontosan kiderül, hogy melyik változat számít ideálisnak az adott feladathoz.

A TLS X-PRO TURBO a népszerűségét a hatékonyságának köszönheti elsősorban. Ultravékony kialakítással rendelkezik, ami szupergyors vágást tesz lehetővé. Így száraz vágásnál is gyakorlatilag forgácsmentesen vághatunk. A kimagaslóan hosszú élettartam remek ár-érték aránnyal párosul.

A gyémánt vágókorong titka a gyártási technológiában és a kiváló alapanyagokban rejlik. A meleg sajtolással készült TLS X-PRO TURBO pengéje mesterien kivitelezett fémkötéssel és ipari szintetikus gyémántszemcsékkel rendelkezik.