Grill serpenyő fedővel kedvező áron

grill serpenyő

Ha nyár, akkor grill parti! De mi a helyzet a téllel? Nem valami kellemes a steaket a fagyban forgatni a kinti sütő mellett. A grill serpenyő fedővel ellátott változata viszont lehetővé teszi, hogy kifogástalan sültek kerüljenek az asztalra, még akkor is, amikor nincs lehetőségünk a szabadban elkészíteni ezeket az ételeket.

A sütés során a forró zsiradék rendszerint összecsapja a tűzhelyt és a környékét. Kinek lenne kedve ilyen áron főzni? Egy jó lakoma után édes a pihenés, a mosogatás pedig felér egy büntetéssel.

Kivéve akkor, ha a grill serpenyőt fedővel együtt használjuk. Így nemcsak, hogy nem kell a szétcsapódó zsíros szennyeződések miatt aggódni, de még az ételeink is sokkal hamarabb készülnek el, mivel a fedő bent tartja a hőt, ezáltal jobban átsülnek a húsételek, hamarabb pirulnak a zöldségek.

Ez a titka a tápanyagban gazdag ételek elkészítésének. Hogyha túl sokáig sütjük-főzzük az ételeket, az felesleges energiapazarlásnak számít. Ezért lényeges, hogy olyan praktikus megoldásokat alkalmazzunk a konyhában, mint a grill serpenyő fedővel.