Frottír törölköző minden fürdőszobába

Frottír törölköző
Frottír törölköző

A legtöbb ember fürdőszobájában jelen van, mégis csak akkor figyelnek fel a jelenlétére, ha nem a megfelelő anyagból készült. A törölköző, hogyha nem frottír törölköző, akkor valószínűleg eléggé gyengén szívja a vizet, így nem végzi el a feladatát, ezért nagy bosszúságot okozhat az egész családnak.

Senki sem törölközik szívesen olyan törölközőbe, amely már tapintásra is azt érezteti, hogy tele van műszálas anyaggal. Mégis sokan frottír törölköző helyett ilyeneket szereznek be, csakis azért, mert valamennyivel olcsóbb volt, mint a minőségi darabok. Lehet akár olcsóbb vagy színesebb, ha nem végzi el a feladatát, akkor fabatkát sem ér.

A frottír törölköző abból kifolyólag, hogy nagy nedvszívó képességgel rendelkező pamutszálakból készült, lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan felszívja a testen lévő nedvességet, ugyanakkor kellemes tapintása örömmel tölti el a használóját. Ugyanebből az anyagból nemcsak fürdőszobai törölközők, hanem strandtörölközők és kádkilépők is készülnek. Az áruházak polcain, a frottír törölköző legjobb darabját keresse a fürdőszobába!